Bitte besuche auch unseren Sponsor HEIM.AT Werbebanner
 Heimat > Einwohnereingang > Nachbarschaftshilfe-Forum
Heim.at

Neues Thema erstellen  Antwort erstellen
Mein Profil | Registrieren | Suchen | Hilfe | Übersicht aller Foren
  nächster älterer Beitrag   nächster neuer Beitrag
»  HEIM.AT Nachbarschaftshilfe-Forum   » Allgemeines und Tratsch   » online mostbet

UBBFriend: Senden Sie diesen Beitrag per eMail an Freunde!    
Autor Thema: online mostbet
Kaban227
Mitglied
Mitglied # 2014

Mitglied bewerten

erstellt 12. August 2026 15:18     Ansicht des Profils von  Kaban227   Homepage des Benutzers   Senden Sie eine eMail an Kaban227     Private Nachricht versenden   Editieren/Löschen des Beitrags   Antwort mit Zitat
Deyirəm ki, mən professionalam, amma bu o demək deyil ki, hər gün qazanıram. Yox, qazandığım günlər var, uduzduğum günlər də var. Amma fərq burasındadır ki, mən heç vaxt hisslərimə uymuram. Mən kalkulyatoram, analitikam, statistikaçıyam. Və mənim üçün online mostbet sadəcə bir sayt deyil - burası mənim ofisimdi. Bura mənim iş masamdı, kompüterimdi, mənim gündəlik çörəyimi qazandığım yerdi. Professional oyunçu dediyin adam, bilirsən nədir? O, hər düyməni basanda nə baş verəcəyini təxmin edə bilən adamdır. Mən də eləyəm. Çoxları mənə baxıb deyər: "Bəxti gətirir, ona görə qazanır." Yox, əzizim, bəxt işi deyil bu. Bu, riyaziyyatdı, psixologiyadı və vaxtında duracağını bilməkdi.

Hər şey təxminən beş il əvvəl başladı. O vaxt mən adi bir ofis işçisi idim, maaşım çətinliklə kirayə puluma çatırdı. Gecələr yata bilmirdim, fikirləşirdim ki, həyatımı necə dəyişim. Bir dəfə köhnə dostumla görüşəndə o, mənə dedi ki, sən ağıllı adamsan, riyaziyyatı sevirsən, niyə qumarda öz şansını sınamırsan? Mən güldüm əvvəlcə, amma sonra fikirləşdim ki, bəlkə də həqiqətən də bir yol var. Həmin gün axşam evə gəlib online mostbet saytını açdım. İlk baxışda hər şey mürəkkəb görünürdü, amma mən təhlil etməyi sevirəm. Saatlarla qaydaları oxudum, statistikalara baxdım, oyun nəzəriyyəsini öyrəndim.

İlk ay əsl cəhənnəm oldu. Udurdum, sonra daha çox uduzurdum. Bir neçə dəfə elə vəziyyət oldu ki, bütün maaşımı bir gecədə itirdim. Amma mən təslim olan adamlardan deyiləm. Mən səhvlərimi təhlil etdim. Anladım ki, mən hisslərimlə oynayıram - qəzəblənəndə daha çox mərc edirəm, həyəcanlananda səhv qərarlar verirəm. Professional olmaq üçün ilk növbədə özünü idarə etməyi öyrənməlisən. Mən bunu başa düşdüm. Və bir gün qərar verdim ki, bu işi peşəkar səviyyədə aparacağam. Yəni mənə oyunun nə vaxt başlayacağı, nə vaxt dayanacağı ilə maraqlanmaq lazım deyil - mənə lazım olan tək şey sistemdi. Mən öz sistemimi qurdum: hər gün müəyyən məbləğlə başlayıram, qazanc həddim və zərər həddim var, beynim buludlanan kimi - dayanıram.

Bir dəfə, təxminən iki il əvvəl, mənim üçün ən yaddaqalan günlərdən biri oldu. O gün səhər saat 9-da kompüteri açdım, bir fincan qəhvə düzəltdim və online mostbet-də öz hesabıma daxil oldum. O gün məndə xüsusi bir hiss var idi - sanki hər şeyi görürdüm. Kartların düzülüşünü, rulet çarxının fırlanma anını, mərc edəcəyim rəqəmləri... Bilirsən, bəzən elə olur ki, başınla yox, içgüdünlə oynayırsan və bu işləyir. Həmin gün mən ardıcıl 12 saat oynadım. Amma bu o demək deyil ki, oturub dayanmadan mərc edirdim. Xeyr, mən dincəlirdim, fasilələr verirdim, beynimi boşaldırdım. Professional oyunçu bunu bacarmalıdır - öz enerjisini idarə etməyi. Günün sonunda mənim balansımda o günə qədər gördüyüm ən böyük rəqəm var idi. Mən o qədər sevindim ki, evdə tək olmağıma baxmayaraq, qışqırdım. Amma ən vacibi o idi ki, mən dayana bildim. Mənə elə gəldi ki, daha da qazanaram, amma yox, mən öz qaydama əməl etdim - hədəfə çatan kimi çıxdım.

Çoxları məndən soruşur: "Bəs necə, qumar asılılığı yoxdur səndə?" Mən gülürəm cavabında. Asılılıq o vaxt başlayır ki, sən oyunu idarə edə bilmirsən, oyun səni idarə edir. Mən isə oyunu idarə edirəm. Mənim üçün online mostbet bir supermarket kimidi - oraya alış-verişə gedirəm, nə lazımdı götürüb çıxıram. Düzdü, bəzən səbətə çox şey yığıram, amma sonra yenidən yoxlayıram və artıq olanı geri qoyuram. Bu yanaşma mənə nə verdi? Mən artıq iki ildir ki, muzdlu işlə məşğul deyiləm. Mən öz vaxtımı özüm planlayıram, səhər yuxudan oyananda heç kimə hesabat verməli deyiləm, mən öz patronam.

Amma, təbii ki, hər şey buludsuz deyil. Elə günlər olur ki, üç-dörd saat oynayıram və heç nə qazana bilmirəm. Bəzən elə olur ki, uduzuram, amma mən buna fərqli baxıram. Mən buna "investisiya" deyirəm. Çünki mən bilirəm ki, sabah və ya o biri gün qazanc gələcək. Bu işdə səbirli olmaq çox önəmlidir. Professional oyunçu tələsik qərar verməz, o gözləməyi bacarır. Mən dəfələrlə görmüşəm ki, insanlar bir neçə uduzandan sona əsəbiləşib hər şeylərini itirirlər. Mən isə dayanıb fikirləşirəm: "Bu an niyə uduzuram? Statistikada nə dəyişdi? Bəlkə də bu gün mənim günüm deyil?" - və sadəcə çıxıb gedirəm.

Bu peşənin ən gözəl tərəfi isə odur ki, sən öz ağlınla işləyirsən. Heç kim sənə nə edəcəyini demir. Sən öz qərarlarını verirsən, öz risklərini hesablayırsan. Mən online mostbet-də oynamağa başlayandan sonra həyatıma başqa cür baxmağa başladım. Mən anladım ki, hər şey risk və mükafat arasındakı tarazlıqdı. İşdə, münasibətlərdə, dostluqda - hər yerdə. Amma sən riskə getməyi bacarmasan, heç vaxt böyük qazanc əldə edə bilməzsən.

Mənim ən böyük qazancım təkcə pul deyil - o, təbii ki, var və mənim üçün çox böyük rahatlıq yaradır. Amma ən böyük qazancım özümə olan inamımdı. Mən bilirəm ki, hər hansı bir vəziyyətdən çıxa bilərəm. Çünki mən ən çətin anlarda belə soyuqqanlılığımı saxlamışam. Bir dəfə elə bir gün oldu ki, mən ardıcıl olaraq iki həftə uduzurdum. İki həftə, başa düşürsən? Bu müddətdə mən əvvəlki bir aylıq qazancımın yarısını itirmişdim. Çoxları deyərdi: "Hər şey bitdi, dayan." Amma mən bilirdim ki, bu statistik dalğalanmadı. Və doğrudan da, üçüncü həftədə o qədər qazandım ki, itirdiklərimin hamısından çox çıxdı. Professional oyunçunun əsas sirri budur - o statistikaya inanır, şansa yox.

Mən tez-tez yeni başlayanlara məsləhət görürəm ki, əvvəlcə oyunu öyrənsinlər, sonra oynasınlar. Mən özüm də bu yolu keçmişəm. Və hər dəfə online mostbet-ə daxil olanda, mən bilirəm ki, bu mənim işimdi, mənim peşəmdi. Bəzən dostlarım deyir: "Sən axı hər gün qumarda oynayırsan, bu dəli işdi." Mən isə cavab verirəm: "Bəs sən hər gün maşın sürürsən, bu dəli işdi?" Hər şey bacarıqdan və məsuliyyətdən asılıdır. Mən maşını idarə etməyi öyrənmişəm, mən oyunu da idarə etməyi öyrənmişəm. Və əminəm ki, bu yolda davam edəcəyəm. Çünki mən öz işimi sevirəm. Mən o anı sevirəm ki, ekrana baxıb görürəm ki, hesablamam doğru çıxdı. Bu hissi heç nə ilə dəyişmərəm. Və ən əsası, mən bilirəm ki, bu yalnız başlanğıcdı - qarşıda daha böyük qazanclar, daha maraqlı oyunlar və daha gözəl günlər var. Bu, mənim həyat tərzimdi və mən bundan zövq alıram.

Beiträge: 89 | von: Madrid | Registriert seit: Nov 2025  |  IP: gespeichert

Format der Zeitangaben: GMT (DE)  

Neues Thema erstellen  Antwort erstellen Thema schliessen    Thema verschieben    Thema löschen nächster älterer Beitrag   nächster neuer Beitrag
Gehe zu:

Kontakt | HEIM.AT Homepage

© 2001 HEIM.AT - Alle Rechte vorbehalten