Es sēžu pie sava datora jau piekto stundu, acis nedaudz nogurušas, bet galva strādā kā pulkstenis. Šodien ir laba diena. Pirms mēneša es atklāju vienu interesantu lietu, kas mainīja manu pieeju spēlei. Meklējot veidus, kā optimizēt savu spēles procesu, es uzdūros piedāvājumam vavada no deposit bonus, kas sākumā likās tikai kārtējais mārketinga triks. Bet es jau sen esmu iemācījies pārbaudīt visu, kas saistīts ar naudu.Es esmu profesionāls spēlētājs. Jā, tādi eksistē. Mēs neesim tie cilvēki, kuri ieliek pēdējo simtnieku cerībā uz džekpotu. Mēs spēlējam sistēmiski, disciplinēti un bez emocijām. Manā skatījumā kazino ir tikai platforma, kur es varu nopelnīt, ja pareizi aprēķinu riskus. Un šī konkrētā platforma – vavada – man ir devusi vairāk nekā jebkurš cits projekts pēdējos trīs gados.
Sākums nebija viegls. Pirmajā mēnesī es zaudēju apmēram 400 eiro. Bet es jau zināju, kā tas notiek – sākotnējā fāzē ir jāsaprot spēles mehānika, jāizpēta izmaksu procenti, jāatrod vājās vietas. Es spēlēju tikai uz spēļu automātiem ar augstu atdeves līmeni – tie, kas dod vismaz 97% RTP. Lielākā daļa spēlētāju pat nezina, kas tas ir. Viņi nospiež pogu un cer. Es izpētu tabulas.
Tā nu es izveidoju sev grafiku. No rīta no 8:00 līdz 12:00 – pirmā sesija. Pēcpusdienā no 15:00 līdz 18:00 – otrā sesija. Vakarā tikai analīze, nekādas spēles. Es izmantoju bonusus tikai tad, kad tie patiešām dod priekšrocības. Piemēram, vavada no deposit bonus man ļāva pārbaudīt jaunus slotus bez riska. Un tas ir zelta vērts. Es neesmu tas cilvēks, kurš metās iekšā uz randomu. Es skatos, kā slota svārstības ietekmē bankroli.
Viena no manām veiksmīgākajām dienām bija pagājušajā ceturtdienā. Es biju izpētījis vienu jaunu spēli ar nosaukumu "Wolf Hunters" – tās dispersija bija vidēji augsta, bet bumbu raunds deva iespēju tikt pie 500x likmes. Es ieliku 50 eiro, sāku ar minimālajiem likmju līmeņiem. Pirmās 20 minūtes – nekas. Tīra ūdens izgāšana. Bet tad es ieslēdzu savu taktiku – palielināt likmi pēc katriem pieciem zaudējumiem. Tā ir klasiskā Martingeila modifikācija, bet pielāgota slotiem. Pēc ceturtā cikla es saņēmu bonusu raundu. Sirds pukstēja normāli – es jau simtiem reižu esmu bijis šajā situācijā. Bonusa laikā uzkritu 2400 eiro.